Class: Paladin (Protection / Retri)
Link na Logy
Screen UI
Zkušenosti: Wow hraji 9 let z toho 6 let na oficiálním serveru. Vždy jsem preferoval PvE ale když guilda skládala PvP tak jsem rád pomohl. Za Prota jsem raidoval na TBC,Icc a Cata kde jsem si vyzkoušel i retri paladina ale pouze v DS. V současném contentu jen SoS 14/14 normal. Je to hlavně dáno mojí pauzou která se protáhla na necelé 2 roky.
Předchozí guildy: Seřadím to podle serverů pro lepší přehlednost. Thunderhorn: Orion ( postupný rozpad guildy), Chrocht ( po dokončení contentu ICC se přestalo raidovat), Chevaliers De Sangreal (Problém s vedením postupem času jsem uznal svou chybu a zjistil že to bylo klukovina) Drak'Thul Dezinfekce ( rozpad guildy - neaktivita ) Burning Blade Black Eagles (nedostatek času nová práce)
TeamSpeak/Mikrofon: Ano TS mám a mluvit se nebojím, někdy spíše mluvím až moc

Něco o tobě/Poznámky: Jmenuji se Pavel, je mi 23 let a bydlím v Praze. Momentálně jsem nezaměstnaný takže volného času mám víc než dost. Moje předchozí zaměstnání bylo Velitel vozu Bezpečnostní agentury která bohužel pod náporem konkurence zkrachovala. Nyní se chci vrátit ke hraní a pokud to půjde tak se aktivně zapojit do progressu na WoD.
Chtěl bych předem poděkovat za čas strávení u mojí přihlášky a popřát příjemný zbytek dne.